вівторок, 24 вересня 2019 р.

Наскільки щирий, відкритий та дієвий ваш депутат


28 серпня ми направили звернення усім депутатам, про що писали у попередньому матеріалі. Пройшло достатньо часу, щоб кожен депутат міськради визначив свою позицію щодо саботажу соціального замовлення білоцерківськими чиновниками.

Як обіцяли, ми вирішили зустрітися з кожним депутатом і з перших вуст отримати інформацію, чому саботаж можливий і що конкретно зроблено самим депутатом, щоб такої ганьби в Білій Церкві більше не було.
Усім задавали запитання:
  1. Про особисту думку щодо соціального замовлення і його актуальності для Білої Церкви?
  2. Чи прочитав звернення Товариства «Аюрведа» від 28.08.2019 № 30 про ганебний супротив чиновників соціальному замовленню за надуманими причинами і які висновки зробив? Які дії вчинив і чи дав письмову відповідь на письмове звернення?
  3. Як депутат міськради контролює виконання рішень депутатського корпусу?
  4. Що депутат знає про виконання Програми розв’язання пріоритетних соціальних проблем міста Біла Церква у 2019 році з використанням механізму соціального замовлення?
  5. Чому депутати міськради спочатку затверджують цільову програму з фінансуванням у 900 тисяч гривень, а вже через 2 тижні на бюджетній сесії про це "забули". В чому причина депутатської непослідовності?
  6. Чому посадовці, які готували проект бюджету, ігнорують рішення депутатів?
  7. Чому депутати не ініціюють службових розслідувань дій чи бездіяльності, а також компетентності посадовців виконавчих органів і не притягують їх до відповідальності? Зокрема у кричущій ситуації з соцзамовленням.
  8. Як подолати ганебний опір чиновників Білоцерківської міської ради впровадженню таких передових механізмів сприяння сталому розвитку місцевої громади, як соціальне замовлення?
  9. Що особисто депутат зробив, робить чи буде робити, щоб механізм соціального замовлення запрацював у Білій Церкві і жоден Швондер не міг йому завадити?
Ці питання ми вже задали Андрію Королю, Ігорю Гейло.
Подивіться відео розмов з депутатами і висновки робіть самі.
Продовжуємо серію інтерв'ю з депутатами Білоцерківської міськради з метою виявлення причин краху соціального замовлення у Білій Церкві та пошуку необхідних механізмів виконання рішень, корисних для громади. Сьогодні в ефірі Володимир Бабенко.


Однакових для всіх та за гарантованої відповідальності конкретних осіб, які приймають управлінські рішення. І що настав час переглянути Статут міста, яким так гордився міський голова і депутатський корпус. Але час показав його недоліки.
Депутат Білоцерківської міськради Володимир Бабенко не лише відкрив деякі приховані механізми прийняття управлінських рішень у Білій Церкві, а й у своїх роздумах фактично підтвердив нашу тезу про актуальність чітких і зрозумілих правил життя. 
Пропонуємо ознайомитися з думками депутатів у попередніх відео:
Андрія Короля, Ігоря Гейла, Дмитра Поліщука, Володимира Вовкотруба (натисніть "Детальніше").



Міський голова вважає, що головне благоустрій - косити траву за шалені гроші, класти плитку, ремонтувати мости. Сьогоднішній день показав, які мали бути пріоритети у міського керівництва - безпека і здоров'я мешканців на випадок надзвичайної ситуації.
 Ще 2018 року депутат Білоцерківської міськради Володимир Вовкотруб пропонував за бюджетні гроші оновити обладнання для реанімаційних відділень. Замість цього на 7 мільйонів гривень було куплено комп'ютери. 



З Дмитром Поліщуком обговорили не лише соціальне замовлення, а й привідкрили таємниці "депутатської кухні" - хто і чому впливає на владні рішення.


Говоримо з Ігорем Гейло, головою постійної комісії з питань освіти, науки, культури, ... соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства. 


Чому депутати Білоцерківської міськради дозволили місцевим чиновникам ігнорувати громадську ініціативу та саботувати рішення міськради.
Думка депутата Андрія Короля. 

Немає коментарів:

Дописати коментар